TYÖTILAT / SÄHINÄLÄISYYS

Kaikki Sähinän työtilat ovat tällä hetkellä vuokrattuina. Ilmoitamme täällä ja Sähinän Facebookissa kun tiloja vapautuu.

Lähde mukaan tekijöiden porukkaan vuokraamalla oma työhuone tai avotyöpiste Sähinästä!  Oman työtilan lisäksi tarjoamme mahdollisuutta kuulua ainutlaatuiseen ammattiyhteisöön sekä viriiliä työympäristöä, jossa syntyy kaiken aikaa uutta ja rohkeaa. Sähinäläiset muodostavat tietotaidollaan Sähinän selkärangan, jonka pohjalta rakennamme dialogia tekijöiden, kokijoiden, yleisöjen ja asiakkaiden välillä.

Työhuoneita löytyy erikokoisina (16 – 28 m2). Avotyöpisteet ovat kooltaan noin 10 neliötä.

Sähinän työtilan vuokraan sisältyy internet, viikoittainen yhteisten tilojen siivous, tarvikkeet kuten vessapaperit, käsisaippuat yms, yhteisten tilojen (peilisalit, neukkarit, saunatilat) sopimusehtojen mukainen käyttöoikeus, ilmainen autopaikoitus, varastotilaa talon kellarista, 20 % alennus aulan Makers Kahvilaan, sekä tietysti aktiivinen yhteisö ja mukava henkilökunta.

Yhteydenotot ja tiedustelut vapaista työtiloista: info(at)sahina.fi

VIIKKOVUOROT

Oletko tanssiopettaja joka etsii peilillistä tanssisalia, tai onko teatteriporukallanne treenitila haussa? Sähinä tarjoaa kahta valoisaa 160 neliön peilisalia viikottaisiin tai yksittäisiin varauksiin.

Sähinän molemmat salit ovat kooltaan 7 m x 23 m. Kummastakin salista löytyy 8 m pitkä peili, äänentoisto, wc-tilat ja vesipiste.

Toisen kerroksen salin lattia on päällystetty pehmustetulla tanssimatolla ja salin päädyssä on lisäksi 35 m² tatami.

Kolmannen kerroksen salissa on vapaan lattiatilan lisäksi projektori, 120” valkokangas sekä pieni esiintymislava ja 13 hengen sohvaryhmä.

Vapaat vuorot ja hintatiedustelut: info(at)sahina.fi

TILAISUUDET

Etsitkö tilaisuudellesi persoonallista järjestämispaikkaa, joka taipuu moneksi? Sähinä sijaitsee keskellä Lauttasaaren merellisiä maisemia, hyvien kulkuyhteyksen varrella ja tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tilaisuuksiin. Sähinässä onnistuvat tapahtumat kokouksista häihin, ja henkilökuntamme räätälöi juuri tarpeisiinne sopivan paketin.

Sähinän tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat. Aulamme Makers-kahvilasta voit tilata tarjoilut myös Sähinän tiloihin.

Sähinän tilat voidaan yhdistää erilaisiksi paketeiksi (esim. syntymäpäivät peilisalissa + sauna).

Tilavaraukset ja tiloihin liittyvät tiedustelut: tilaisuudet(at)sahina.fi

Peilisalit

Sähinän avarissa ja valoisissa saleissa onnistuvat niin juhlat, koulutukset, kurssit kuin muutkin tilaisuudet.

Sähinän molemmat salit ovat kooltaan 7 m x 23 m. Kummastakin salista löytyy 8 m pitkä peili, äänentoisto, wc-tilat ja vesipiste.

Toisen kerroksen salin lattia on päällystetty pehmustetulla tanssimatolla ja salin päädyssä on lisäksi 35 m² tatami.

Kolmannen kerroksen salissa on vapaan lattiatilan lisäksi projektori, 120” valkokangas sekä pieni esiintymislava ja 13 hengen sohvaryhmä.

TAKKAHUONE JA SAUNA

Kulttuurikeskus Sähinän tunnelmallinen takkahuone soveltuu erinomaisesti kokouksiin, juhliin, esityksiin, elokuva- sekä saunailtoihin.

Takkahuoneesta löytyy keittiö (kahvinkeitin, uuni, mikro), äänentoisto, projektori ja 120″ valkokangas. Tilaisuuden järjestäjä voi järjestää tilan tarpeidensa mukaan: voit järjestää tilaan esimerkiksi tanssilattian tai pöydät ja tuolit. Meiltä löytyy myös värivalot, joita voi käyttää tunnelman luomiseen.

Takkahuoneen yhteydestä löytyy 12 hengen sauna. Voit vuokrata saunan muiden tilojen vuokrauksen yhteydessä.

Neukkari

Sähinän neukkarissa onnistuvat niin koulutukset kuin kokoukset sekä livetilaisuudet että etätapaamiset.

Neukkarista löytyy pöytäpaikat 12 hengelle. Istumapaikkoja voidaan järjestää enintään 20:lle. Neukkari on varusteltu projektorilla, valkokankaalla, äänentoistolla ja liikuteltavalla valkotaululla.

BÄNDITREENIS

Bänditreeniksellä on vapaita vakioaikoja sunnuntaille! Treeniksen vuokralaisena käytössäsi ovat rumpusetti, kitaravahvistin, bassovahvistin, piano, synat, sekä PA-laitteet.

Tarkemmat tiedot ja tiedustelut: info(at)sahina.fi

RESIDENSSIT & SPONSOROINTI

Sähinä tukee mahdollisuuksien mukaan tiloillaan yleishyödyllisiä kulttuuri-, taide- ja tiedeprojekteja. Jos olet järjestämässä kaupunkilaisille kynnyksetöntä tapahtumaa, tai teet tärkeää projektia jolle etsit toteutus- tai treenitilaa, ole meihin yhteydessä osoitteessa tilaisuudet(at)sahina.fi

Tiloiksi tarjoamme kalentereidemme puitteissa Sähinän kahta 160 neliön peilisalia, kellarin 70 neliön takkahuonetta, ensimmäisen kerroksen 50 neliön galleriaa sekä toisen kerroksen neukkaria. Tiloissa on AV-valmiudet ja mahdollisuus järjestää kaikkea liikuntakursseista musiikkifestareihin ja koulutuksiin.

Tehdään yhdessä parempaa kaupunkia!