TYÖTILAT / SÄHINÄLÄISYYS

Lähde mukaan tekijöiden porukkaan vuokraamalla oma työhuone tai avotyöpiste Sähinästä! Oman työtilan lisäksi tarjoamme mahdollisuutta kuulua ainutlaatuiseen ammattiyhteisöön sekä viriiliä työympäristöä, jossa syntyy kaiken aikaa uutta ja rohkeaa. Sähinäläiset muodostavat tietotaidollaan Sähinän selkärangan, jonka pohjalta rakennamme dialogia tekijöiden, kokijoiden, yleisöjen ja asiakkaiden välillä.

Työhuoneita löytyy erikokoisina (16 – 27 m2). Avotyöpisteet ovat noin 10 m2.

Sähinäläisyyteen kuuluu myös käyttöoikeus yhteisiin tiloihin, kuten peilisaleihin ja takkahuoneeseen, sekä yleishyödykkeet, kuten internet ja wc-paperi.

Yhteydenotot ja tiedustelut vapaista työtiloista: info(at)sahina.fi

TUNTITOIMINTA

Oletko tanssiopettaja, joka etsii peilillistä tanssisalia, tai onko teatteriporukallanne treenitila haussa? Sähinä tarjoaa kahta 160 neliön peilisaliaan arkisin klo 17 – 21 treenaajien käyttöön.

Peilisaleista löytyy peilien lisäksi laadukas äänentoisto ja koneistettu jäähdytys.

Vapaat vuorot ja hintatiedustelut: info(at)sahina.fi

TILAISUUDET

Etsitkö tilaisuudellesi persoonallista järjestämispaikkaa, joka taipuu moneksi? Sähinä sijaitsee keskellä Lauttasaaren merellisiä maisemia, hyvien kulkuyhteyksen varrella ja tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tilaisuuksiin. Sähinässä onnistuvat tapahtumat yrityskokouksista häihin, ja henkilökuntamme räätälöi mielellään juuri tarpeisiinne sopivan paketin.

Kauttamme onnistuvat myös catering-tarjoilut kuten kokouslounaat ja juhlakakut. Kysy tarjoiluista lisää tilatiedustelusi yhteydessä.

Alla olevat tilat ovat myös yhdistettävissä erilaisiksi paketeiksi (esim. syntymäpäivät peilisalissa + sauna).

Tilavaraukset ja tiloihin liittyvät tiedustelut: tilaisuudet(at)sahina.fi

Tilavaraajien tulee olla yli 24-vuotiaita.

SÄHINÄN PEILISALIT

Sähinän avarissa ja valoisissa saleissa onnistuvat niin juhlat, koulutukset, seminaarit, kurssit kuin yritystilaisuudetkin. Salin yhteydessä on kolme vessaa ja keittiö.

Molempiin saleihin mahtuu n. 120 henkilöä seisten ja 80 istuen.

TAKKAHUONE

Kulttuurikeskus Sähinän tunnelmallinen takkahuone soveltuu erinomaisesti kokouksiin, juhliin, esityksiin, elokuva- sekä saunailtoihin.

Takkahuoneeseen mahtuu n. 60 henkilöä seisten ja 35 istuen.

SAUNA

Sähinän saunassa onnistuu kaikki kaveriporukan saunailloista kokousten ja tapahtumien jatkoihin. Saunan yhteydessä on siisti pukuhuone ja suuri keittiö. Sauna on vuokrattavissa myös muiden Sähinän tilojen vuokrauksen yhteydessä.

Saunaan mahtuu kerralla n. 18 henkilöä.

BÄNDITREENIS

Päivitetään