TYÖTILAT / SÄHINÄLÄISYYS

Lähde mukaan tekijöiden porukkaan vuokraamalla oma työhuone tai avotyöpiste Sähinästä!  Oman työtilan lisäksi tarjoamme mahdollisuutta kuulua ainutlaatuiseen ammattiyhteisöön sekä viriiliä työympäristöä, jossa syntyy kaiken aikaa uutta ja rohkeaa. Sähinäläiset muodostavat tietotaidollaan Sähinän selkärangan, jonka pohjalta rakennamme dialogia tekijöiden, kokijoiden, yleisöjen ja asiakkaiden välillä.

Työhuoneita löytyy erikokoisina (16 – 28 m2). Avotyöpisteet ovat kooltaan noin 12 neliöä.

Sähinän työtilojen kk-vuokriin sisältyy nopea internet, viikoittainen yhteisten tilojen ammattisiivous, tarvikkeet kuten vessapaperit, käsisaippuat etc, yhteisten tilojen (peilisalit, neukkarit, saunatilat) sopimusehtojen mukainen käyttöoikeus, ilmainen autopaikoitus, varastotilaa talon kellarista, 20% alennus aulan Makers Kahvilaan, sekä tietysti aktiivinen ammattiyhteisö ja palveleva henkilökunta.

Yhteydenotot ja tiedustelut vapaista työtiloista: info(at)sahina.fi

VIIKKOVUOROT

Oletko tanssiopettaja joka etsii peilillistä tanssisalia, tai onko teatteriporukallanne treenitila haussa? Sähinä tarjoaa kahta valoisaa160 neliön peilisalia vakivuoroihin arkisin klo 17 – 21.

Saleista löytyy tanssipeilien lisäksi laadukas äänentoisto.

Vapaat vuorot ja hintatiedustelut: info(at)sahina.fi

TILAISUUDET

Etsitkö tilaisuudellesi persoonallista järjestämispaikkaa, joka taipuu moneksi? Sähinä sijaitsee keskellä Lauttasaaren merellisiä maisemia, hyvien kulkuyhteyksen varrella ja tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tilaisuuksiin. Sähinässä onnistuvat tapahtumat yrityskokouksista häihin, ja henkilökuntamme räätälöi mielellään juuri tarpeisiinne sopivan paketin.

Kauttamme onnistuvat myös catering-tarjoilut kuten kokouslounaat ja juhlakakut. Kysy tarjoiluista lisää tilatiedustelusi yhteydessä.

Alla olevat tilat ovat myös yhdistettävissä erilaisiksi paketeiksi (esim. syntymäpäivät peilisalissa + sauna).

Tilavaraukset ja tiloihin liittyvät tiedustelut: tilaisuudet(at)sahina.fi

Tilavaraajien tulee olla yli 24-vuotiaita.

Peilisalit

Sähinän avarissa ja valoisissa saleissa onnistuvat niin juhlat, koulutukset, kurssit kuin muutkin tilaisuudet. Salin yhteydessä on kolme vessaa ja keittiö.

Molempiin saleihin mahtuu n. 120 henkilöä seisten ja 80 istuen.

Takkahuone

Kulttuurikeskus Sähinän tunnelmallinen takkahuone soveltuu erinomaisesti kokouksiin, juhliin, esityksiin, elokuva- sekä saunailtoihin.

Takkahuoneeseen mahtuu n. 60 henkilöä seisten ja 35 istuen.

Sauna

Sähinän saunassa onnistuu kaikki kaveriporukan saunailloista kokousten ja tapahtumien jatkoihin. Saunan yhteydessä on siisti pukuhuone ja suuri keittiö. Sauna on vuokrattavissa myös muiden Sähinän tilojen vuokrauksen yhteydessä.

Saunaan mahtuu kerralla n. 18 henkilöä.

Neukkari

Sähinän toisen kerroksen neukkarissa onnistuvat niin pienemmät koulutukset kuin vaikkapa taloyhtiön kokoukset. Neukkarissa on istumapaikat max. 16 hengelle ja tilasta löytyy AV-toisto sekä valkotaulu presentaatiotarpeisiin.

BÄNDITREENIS

Päivitetään

RESIDENSSIT & SPONSOROINTI

Sähinä tukee tiloillaan yleishyödyllisiä kulttuuri-, taide- ja tiedeprojekteja. Jos olet järjestämässä kaupunkilaisille kynnyksetöntä tapahtumaa, tai teet tärkeää projektia jolle etsit toteutus- tai treenitilaa, ole meihin yhteydessä osoitteessa tilaisuudet(at)sahina.fi

Tiloiksi tarjoamme kalentereidemme puitteissa Sähinän kahta 160 neliön peilisalia, kellarin 70 neliön tunnelmallista takkahuonetta, ensimmäisen kerroksen 50 neliön galleriaa sekä toisen kerroksen neukkaria. Tiloissa on AV-valmiudet ja mahdollisuus järjestää kaikkea liikuntakursseista musiikkifestareihin ja koulutuksiin.

Autamme myös yleishyödyllisten tapahtumien viestinnässä (parhaamme mukaan) kotisivujemme ja sosiaalisen median kautta.

Tehdään yhdessä parempaa kaupunkia!