Kulttuurikeskus Sähinän esteettömyystiedot

Sisäänkäynti

Kulttuurikeskus Sähinän ja Makers-kahvilan sisäänkäynnille johtaa katutasosta luiska, jonka leveys on 1200 mm. Kaide on 1030 mm korkea ja koko luiskan pituinen. Terassin ja tuulikaapin, sekä tuulikaapin ja sisätilojen välissä on n. 20 mm korkeat kynnykset

Oviaukkojen leveydet ovat kapeimmillaan 860 mm. Lämpimällä säällä Makers-kahvilan ollessa auki ovat sisäänkäynnin ja tuulikaapin ovet auki. Kylmemmällä säällä tuulikaapista sisään johtavaa ovea pidetään kiinni. Makers-kahvilan ollessa suljettuna ovat kaikki ovet kiinni ja kulkeminen Sähinän tiloihin tapahtuu käyttäen ovikoodilaitetta. Ovissa ei ole automaattiavausta. Kahvilan ollessa auki henkilökunta auttaa tarvittaessa.

WC-tilat

Ensimmäisen kerroksen wc-tilat löytyvät käytävältä. Kahvilan ja käytävän välissä on noin 50 mm korkea kynnys oviaukossa, jonka leveys on 1050 mm. Wc-tilojen oviaukot ovat 600 mm leveitä ja oviaukoissa on noin 20 mm korkeat kynnykset.

Wc:t eivät valitettavasti ole tilavia, eikä niissä mahdu liikkumaan kunnolla apuvälineiden kuten pyörätuolin kanssa.

Sähinä-galleria

Galleriaan kuljetaan samaa käytävää, jonka varrelta wc:t löytyvät ja gallerian ja käytävän välillä ei ole kynnystä. Gallerian oviaukon leveys on 1180 mm.

Galleria toimii myös odotustilana ensimmäisen kerroksen työhuoneissa vastaanottoa pitäville toimijoille.

Kellarikerros, 2. ja 3. kerros

Sähinän kellarikerrokseen ja 2. ja 3. kerrokseen ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua ja kaikkiin joudutaan kulkemaan portaita pitkin. Portaista löytyy koko matkalta noin 1000 mm korkeudelta kaide toiselta puolelta.

Sähinän henkilökunta auttaa aina tarvittaessa.